[En Yeni Haberler]$type=ticker$cols=4$hide=home

| MANŞETLER /fa-fire/ $type=slider$snippet=hide$cate=0$show=home

HSBC İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ

HSBC İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ Bireysel ihtiyaçlar nedeni ile bankalardan talep edilen krediler arasında yer alan bir kredi de sıfır veya ikin...

HSBC İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ
Bireysel ihtiyaçlar nedeni ile bankalardan talep edilen krediler arasında yer alan bir kredi de sıfır veya ikinci el araç alımlarında bankalardan talep edilen araba kredileridir.

Müşterilerin artan ihtiyaçları acil para ihtiyacı taleplerini de arttırmıştır bankalarda bu nedenler ile sunmuş oldukları kredi seçeneklerine araba kredisi seçeneklerini de eklemişlerdir. Taleplerin artması nedenli ile HSBC tarafından da müşterilerine sunmuş oldukları kredi seçeneklerine araba kredisi seçenekleri de eklenmiştir. 

HSBC kişilere farklı amaçlar ile krediler sunmaktadır. 

HSBC ikinci el araba kredisi bu seçeneklerden biridir. Banka hem sıfır araçlar için hem de bunun yanı sıra ikici el araçlar için müşterilerine kredi seçeneğini de müşterilerine sunmuştur. İhtiyaç özelliklerine farklılık gösteren kredi seçeneklerinin kredi şartları da kredilerde değişiklik gösterebilmektedir. HSBC ikinci el araba kredisi özellikleri:
  • HSBC müşterilerine sıfır ve ikinci el araba alımlarında aracın değeri 50 BİN TL aracın değerinin yüzde 70’ine kadar olan kısmın için kredi imkanı sunarken değeri 50 BİN TL’nin üzerinde olan araçlar için aracın değerinin yüzde 50’si kadar kredi imkanını sunmaktadır.
  • İkinci el araba  alınlarında banka müşterilerine aracın kasko bedelinin TL kredilerinde maksimum yüzde 70’i için kredi fırsatı sunmaktadır.
  • HSBC sıfır ve ikinci el araba kredilerinde maksimum vade 48 aydır.
  • HSBC müşterilerin uygun faiz oranları avantajlarının yanı sıra farklı olanaklarda sağlamaktadır. Bu olanaklar; erken ödeme, ara ödeme ve otomatik ödeme olanaklarıdır.
  • HSBC bankasından araç kredisi talep eden bireylerden kefil istenmez sadece alınan aracın rehini teminatı yeterlidir.
  • Banka ayrıca banka vasıtası ile araçlarına Ferdi Kaza Sigortası yaptırmak isteyen bireylere de sigorta işlemleri, sağlık beyanı ve CHECK UP işlemleri ile ulaşmadan bu işlemi kolayca yapma fırsatı sunmaktadır.
  • HSBC araba kredilerinde kredi vadesi boyunca geçerli olacak şekilde tek seferde ve düşük tutarda sigorta prim imkanından yaralanma olanağını da müşterilerine sunmaktadır.
İkinci el araba alımlarında kullanılacak kredilerinde arabanın yaşı ve kredi vadesi yıl sayısının toplamı maksimum vade seçenekleri geçerliyken 8 yılı aşamaz.

YORUMLAR

Ad

Astroloji,9,bir aile hikayesi,1,bir başkadır,1,dizi önerileri,1,Ekonomi,10,Ekonomi Haberleri,1,Finans,15,Gündem,15,harddisk kurtarma,1,harddisk verilerini kurtarma,1,ilbet,1,İş fırsatları,1,kuş uçuşu,1,Manşet,2,Nasıl yapılır,3,Nedir ? Nasıl Yapılır,9,para kazanma,1,Sağlık,3,türk dizileri,1,veri kutarma,1,
ltr
item
BiHaberAra.com | Gündem, Finans ve Ekonomiye Dair Tüm Haberler: HSBC İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ
HSBC İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpaRJPypDjffnc8pTH6P552JYNSmaGSBO8MS6FNddW9Rp8NZCWVgAi45hCKb9Rwgiuk9DEuq_AThDFEB5bwmNAUlLUXEcMucgtcNTYBnLVHlQksZNHp2C1FWNsWQTs8POR9Oy6Vg206v1w/s320/5cc64b2bb2c93-min.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpaRJPypDjffnc8pTH6P552JYNSmaGSBO8MS6FNddW9Rp8NZCWVgAi45hCKb9Rwgiuk9DEuq_AThDFEB5bwmNAUlLUXEcMucgtcNTYBnLVHlQksZNHp2C1FWNsWQTs8POR9Oy6Vg206v1w/s72-c/5cc64b2bb2c93-min.png
BiHaberAra.com | Gündem, Finans ve Ekonomiye Dair Tüm Haberler
https://www.bihaberara.com/2019/04/hsbc-ikinci-el-araba-kredisi_28.html
https://www.bihaberara.com/
https://www.bihaberara.com/
https://www.bihaberara.com/2019/04/hsbc-ikinci-el-araba-kredisi_28.html
true
2041813733863243178
UTF-8
Tüm Mesajları Yükledi Yayın bulunamadı Tümünü Gör Devamını oku Cevapla Cevabı iptal et Sil Yazar Anasayfa Sayfalar Yazılar Tümünü Göster SİZİN İÇİN TAVSİYE EDİLEN Kategori ARŞİV ARAMA YAP TÜM KONULAR İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylük Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şu anda 1 dakika önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip BU PREMIUM İÇERİK KİLİTLENDİ ADIM 1: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıyı tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalandı Kodlar / metinler kopyalanamıyor, lütfen kopyalamak için [CTRL] + [C] (veya Mac ile CMD + C) tuşlarına basın